ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ,ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ,ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΩΝ , ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ  , ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ  ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΕΦΟΡΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΨΗΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ  ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ .ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ .

ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ,ΚΑΤΕΒΑΛΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΜΕΡΙΔΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣΒ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ .ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣΒ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ .

ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΘΟΝΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ  ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΔΣ  , ΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣ   ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ .

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 5ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 18-11-2019.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ  ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΘΙΑΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ .ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ,ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ  ΣΚΕΨΗ ΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ , ΕΙΤΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ .ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ  ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΜΠΙ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ)ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ. ΤΗΣ.

ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ .ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ,ΟΛΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ  ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ .

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΥΝΟϊΚΕΣ ,ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΕΙΑ , ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ WC  ΑΝΔΡΩΝ-  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΑΤΟΜΑ  ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΟΔΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ  ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ .

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .ΠΗΡΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ 57 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ : «ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ».

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ