Ενημέρωση σχετικά με την καταβολή των εκλογικών επιδομάτων

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες

Σε συνέχεια της ενημέρωσης και συζήτησης που έγινε στη γενική  συνέλευση του συλλόγου μας στις 16-9-2019 και σύμφωνα με την ενημέρωση που το ΔΣ της ΟΔΥΕ έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΔΥΕ  ,έχουμε να προσθέσουμε τα εξής:

Η πίστωση-έγκριση -μεταφορά   του υπολειπομένου ποσού για το α΄εκλογικό επίδομα έγινε την προηγούμενη μόλις εβδομάδα .

Για το β΄εκλογικό υπολείπεται επίσης ένα ποσό για να καλύψει όλες τις υπηρεσίες  ,πολύ μικρότερο όμως από το προηγούμενο .

Οι δικαστικές υπηρεσίες του Βόλου θα πληρωθούν το β΄εκλογικό μαζί με την πλειοψηφία των μέχρι σήμερα απλήρωτων υπηρεσιών στις 13-10-2019 .

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ίσως να γίνει και η καταβολή στις 13-10-2019 του α΄εκλογικού  σε κάποιες από τις υπηρεσίες , στις οποίες δεν είχε καταβληθεί .Θεωρούμε ότι αν και δικαιωματικά αυτό θα έπρεπε να γίνει  και στις δικές μας υπηρεσίες εν τούτοις θεωρούμε βέβαιο πλέον ότι η καταβολή του α΄εκλογικού θα γίνει στις 13-11-2019.

Σε ότι αφορά την ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την καθυστέρηση καταβολής  της εκλογικής  αποζημίωσης σας ενημερώνουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί εξ όσων γνωρίζουμε.

Παρόλα αυτά εμείς στο μεσοδιάστημα από τις 16-9-2019 μέχρι σήμερα επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και δώσαμε αρκετά στοιχεία και για τον τρόπο που δουλέψαμε στις εκλογές του Μαϊου και Ιουνίου και για την πρόθεση μας να μην θιγεί κανένας υπάλληλος της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου εξ αιτίας της δικαιολογημένης απορίας όλων  μας ,όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου μας  με δύο σχετικές ανακοινώσεις.

Βόλος 30-10-2019

Το Δ.Σ του ΣΔΥ Βόλου